- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Când să pleci din Grecia ca să eviți aglomerația de la Ruse. Trucuri eficiente de la românii întorși din vacanță

27 Jul, 08:58 • Cornel Ghimeșan
Traficul infernal pe care-l întâmpinăm când plecăm în vacanțe ne dă tuturor mari bătăi de cap. Se pierd multe ore pe drum la întoarcerea în România din Grecia, Turcia sau Bulgaria.
Când să pleci din Grecia ca să eviți aglomerația de la Ruse. Trucuri eficiente de la românii întorși din vacanță

În caz că nu știai, sunt o mulțime de grupuri pe rețelele sociale care îți spun la ce oră ai putea pleca din Grecia ca să nu prinzi aglomerație la Ruse. Mulți români veniți recent din vacanță pun acolo ponturi sau își împărtășesc experiențele.

Citește și Scumpiri masive ale roșiilor din România. Care va fi prețul pentru 1 kilogram

Când să pleci din Grecia ca să eviți aglomerația de la Ruse

Dacă ai decis să mergi cu mașina personală în Grecia și nici nu vrei să pierzi prea mult timp stând pe loc pe drum, ai face bine să urmărești respectivele grupuri unde afli în timp real cât de aglomerat este. Toți românii spun că cea mai proastă perioadă pentru a vizita Grecia e luna august fiindcă e supraaglomerată. La fel e și la granița de ieșire din țara elenă, dar și în zona Ruse.

Mulți dintre românii care au mers recent în Grecia și au fost prinși ore bune în trafic au explicat care e cea mai bună oră la care să pleci ca să eviți ambuteiajele.

„Un pont/tips pentru cei care vor să evite statul la vamă înspre România:

Având în vedere că majoritatea românilor merg în Thassos şi Halkidiki, iar majoritatea pleacă după mic dejun, trebuie să vă calculați să plecați înainte de 9 sau după prânz, ca să ajungeți până la ora 16-17 la Ruse, sau după ora 21. E doar un sfat, e ce am observat eu în toate drumurile făcut din şi către Grecia. La fel şi la dus, nu trebuie mers cu valul mare de turiști”, a spus un român în grupul respectiv.

Grecia este superbă indiferent de anotimp, dar în perioada verii, în mod special în august, frumusețea ei poate fi umbrită de aglomerația și de temperaturile copleșitoare. Printre cele mai populare insule din Grecia se numără Creta, Halkidiki, Thassos, Skiathos, Lefkada și lista poate continua.

Citește și Vești bune pentru români! Ce trebuie să știe cei care stau la casă. Cum se pot obține 30.000 de lei per locuință

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult