- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cât plătești pentru o noapte de cazare în Vama Veche, la hotelul deținut de Adela Popescu, Gina Pistol, Irina Fodor și soții lor

26 Jun, 11:01 • Cornel Ghimeșan
Adela Popescu, Gina Pistol, Irina Fodor, împreună cu soții lor, și-au deschis un hotel în stațiunea Vama Veche, iar românii sunt nerăbdători să vadă cum e acolo.
Cât plătești pentru o noapte de cazare în Vama Veche, la hotelul deținut de Adela Popescu, Gina Pistol, Irina Fodor și soții lor

Vama Veche e printre cele mai populare stațiuni de pe litoralul românesc. Mulți tineri merg acolo pentru atmosfera primitoare, muzică și relaxare. Când vine vorba despre cazare, mulți se plâng că nu găsesc decât dacă rezervă din timp, că nu sunt condițiile pe care și le-au imaginat, însă acum au un motiv în plus să meargă în Vamă.

S-a deschis o nouă unitate de cazare. E vorba de hotelul în care au investit Adela Popescu, Gina Pistol, Irina Fodor, soții lor și alte două familii apropiate cuplurilor. Unitatea de cazare se află la 400 de metri de plajă.

„Nu ne vine să credem că proiectul de suflet comun al găștii noastre e gata. Și nu doar că e gata, dar este exact cum ni l-am închipuit. Până ne vom reuni toți să petrecem cum se cuvine, am reușit doar câțiva să ne bucurăm de piscina “ca în Bali, mamă” ! :)”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Ce prețuri sunt pe noapte la hotelul din Vama Veche

Românii care vor să meargă în Vama Veche în această vară, la hotelul deschis de Adela Popescu, Gina Pistol, Irina Fodor și soții lor, trebuie să scoată din buzunar sume comparabile cu alte cazări din Vamă sau Mamaia.

Citește și Suma exorbitantă plătită de o familie pentru o cazare pe litoral. Speriați de prețuri, aproape 200.000 de români au ales Bulgaria de Rusalii

Spre exemplu, în perioada 15 – 18 iulie, prețul pentru o noapte de cazare este 750 de lei pe noapte. Până la finalul lunii iunie se plătește 650 de lei pe noapte. Turiștii care pleacă acolo în august plătesc puțin mai mult, între 850 și 950 de lei pe noapte, iar în septembrie o noapte de cazare ajunge la 600 – 700 de lei.

Cinci nopți de cazare între 4 – 9 septembrie 2024 va duce la un cost de 3.200 de lei, cu mic dejun inclus.

La parter, camerele au și terasă, amenajată pentru a oferi o „oază de liniște”. Turiștii care se cazează la etaj au camere cu suprafață de 21 de metri pătrați. Fiecare are aer condiționat, televizor, frigider, uscător de păr, halat de baie, papuci de casă, baie cu duș, minibar, spațiu de depozitare haine și cosmetice. Românii care au bebeluș pot beneficia, la cerere, de un pătuț pentru el.

Parcarea nu se plătește, e inclusă în prețul cazării. Turiștii au acces și la terasă și la piscina exterioară.

Citește și Lidl vine cu alte surprize pentru clienții săi! Ceafa de porc adorată de români, la reducere semnificativă

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult