- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

O vacanță de lux în Paphos, mai ieftină decât un sejur în Mamaia! Cazare de la 400 de lei pe noapte la unele dintre cele mai frumoase hoteluri din Cipru

28 May, 22:52 • Fundeanu Madalina
Cipru a devenit una dintre destinațiile preferate de români în acest an. Dacă vrei să vizitezi orașul Paphos în această vară, află din acest articol care sunt cele mai bune hoteluri raport calitate-preț unde te poți caza, pentru o experiență de neuitat!
O vacanță de lux în Paphos, mai ieftină decât un sejur în Mamaia! Cazare de la 400 de lei pe noapte la unele dintre cele mai frumoase hoteluri din Cipru

Cipru a devenit în acest an una dintre destinațiile de vacanță preferate de români. Peisajele de vis și prețurile avantajoase atrag turiștii din toată lumea ca un magnet. Dacă vreți să vizitați orașul Paphos, unul dintre cele mai apreciate din Cipru, în vara acestui an, trebuie să știți că puteți găsi oferte de nerefuzat pe site-urile de rezervări online, prețurile pornind de la 400 de lei pe noapte pentru 2 adulți în luna iunie.

Paphos este un oraș situat în partea de vest a Ciprului. Se spune că din apele limpezi de lângă acest oraș s-a născut Afrodita, zeița iubirii și a frumuseții. Această frumoasă legendă este unul dintre motivele pentru care locul a dobândit în timp un real succes turistic. De asemenea, Paphos este apreciat și datorită unui sit arheologic care i-a atras titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2017.

Cât costă cazarea în Paphos, Cipru, în iunie 2024

Dacă alegeți să vizitați acest loc incredibil în această vară, aveți o mulțime de variante mai accesibile de unde puteți alege, la unele dintre cele mai apreciate hoteluri din zonă. De exemplu, pe platforma Booking.com, la hotelul Theo Sunset Bay, prețul pentru o noapte de cazare, pentru doi adulți, în luna iunie, este de aproximativ 450 de lei. Este situat la doar 150 de metri de o plajă cu nisip fin și vă puteți bucura de o vedere panoramică la Marea Mediterană de la piscina hotelului, dotată cu facilităţi de hidromasaj. De asemenea, puteți savura cele mai bune mâncăruri și băuturi chiar de la restaurantul hotelului.

hotel Paphos, Cipru
hotel Paphos, Cipru

Ai mai putea citi: Top 10 destinații de vacanță în care poți cheltui pe avion și cazare maxim 400 de euro 2 persoane

O altă variantă accesibilă pentru o vacanță reușită în Paphos este hotelul Capital Coast Resort and Spa, unde prețul pentru o noapte de cazare pornește de la aproximativ 490 de lei pentru doi adulți în luna iunie. Este perfect pentru cupluri, datorită centrului spa, unde vă puteți relaxa într-o cadă de hidromasaj, hamam, saună și beneficiați și de  tratamente de masaj. Complexul este situat chiar la malul mării, iar la 650 de metri se află Mormintele Regilor. Restaurantul hotelului serveşte atât preparate tradiţionale, cât şi internaţionale.

cazare Paphos, Cipru
cazare Paphos, Cipru

O opțiune ceva mai costisitoare, dar încă accesibilă, este Queens Bay Hotel. Aici, o noapte de cazare pornește de la 690 de lei pe noapte. Hotelul este situat într-un golf retras și pune la dispoziția oaspeților piscine în aer liber, un teren de tenis iluminat și o sală de fitness cu saună. Grădinile sale impresionante se întind până la plajă. Restaurantul complexului prezintă o largă varietate de mâncăruri mediteraneene proaspete. Pe timpul serii, clienții pot savura o băutură și se pot bucura de divertisment cu muzică live la barul din incinta hotelului.

Queens Bay Hotel, Paphos
Queens Bay Hotel, Paphos

Vezi mai multe știri: Sardinia va cuceri românii în 2024. Cât costă biletele de avion și cazarea pentru destinația anului