„La sfarsitul lunii decembrie 2009 am primit citatia privind cererea de intrare in insolventa inaintata de catre un dezvoltator imobiliar, privind un spatiu de 25 mp, inchiriat pentru desfasurarea activitatii turistice, la care in conditiile crizei si a chiriei nenegociabile, am hotarat sa renuntam”, a povestit Corina Pacuraru.
Ea a spus ca respectivul dezvoltator imobiliar pretindea plata unei sume echivalente cu chiria pe 5 ani in avans, chiar daca firma sa nu a utilizat acel spatiu, ce fusese dat spre inchiriere unei alte societati.
„Convinsi fiind ca litigiul dintre noi este cel mult unul de natura civila, creanta neavand caracter cert si exigibil… nu am avut nici macar aparatori alesi pentru a ne sustine cauza. Din pacate, dupa doar doua termene, judecatorul s-a pronuntat acceptand cererea de deschidere a procedurii de insolventa. Inainte de a fi comunicata hotararea, am obtinut suspendarea acesteia, pana la judecarea recursului”, a mai spus Pacuraru.
Ea a mentionat ca a semnat cu presupusul creditor o tranzactie care consemneaza achitarea debitului de catre Perfect Tour, urmand ca instanta sa ia act de acest fapt si sa pronunte o hotarare in consecinta.
Acest act a stat si la baza cererii de suspendare provizorie inaintata Curtii de Apel Bucuresti, care a fost acceptata prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila, fara cale de atac, a mentionat Pacuraru.
„Pronuntarea hotararii judecatoresti fara cale de atac de catre instanta competenta in favoarea cererii introduse de Perfect Tour, a avut drept efect suspendarea temporara a oricaror acte de procedura efectuate de administratorul judiciar, numit de prima instanta, pana la solutionarea definitiva si irevocabila a cererii formulate in cadrul recursului”, a explicat sefa Perfect Tour.