Restaurantele Brasserie si Le Bistrot, receptia si Le Collonade din incinta unitatii hoteliere vor intra pe rand in renovare in intervale diferite intre iunie-august 2010. Totodata, Athenee Palace Hilton Bucuresti a incheiat lucrarile de renovare pentru terasa Roberto’s on La Strada.
Restaurantul Brasserie va fi inchis si transformat intr-o unitate outlet pentru un brand de lux, in vreme ce restaurantul Le Bistrot va fi redeschis in august 2010 sub un concept nou.
Unul din motivele inceperii modernizarii restaurantelor hotelului este cresterea concurentei pe acest segment. Totodata, reprezentantii unitatii se asteapta la o crestere a veniturilor din acest sector. In prezent, circa 44% din veniturile Hilton din Capitala sunt acoperite de zona Food&Beverage.
„Piata hoteliera din Capitala va fi una stabila anul acesta, insa domeniul si-a pierdut din stralucirea din 2008”, a declarat Friedrich Niemann, directorul general al hotelului Hilton din Capitala.
„Nu pot spune ca suntem fericiti, dar este bine atata timp cat iti poti mentine business-ul. Acesta este un domeniu foarte dimanic, care se poate schimba de la zi la zi. Spre exemplu, cand au fost probleme cu norul islandez, aproape toate hotelurile din Bucuresti erau goale. Iar acum ceea ce se intampla cu Dunarea este posibil sa afecteze planul de calatorie al turistilor”, a mai spus Niemann.