- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Ofertă TAROM. Bilete la prețuri speciale, cu toate taxele incluse, până pe 4 august

02 Aug, 16:12 • Preda Silvia
TAROM lansează o ofertă specială pentru călătorii dus-întors. Bilete la prețuri speciale, cu toate taxele incluse, până pe 4 august.
Ofertă TAROM. Bilete la prețuri speciale, cu toate taxele incluse, până pe 4 august

Compania TAROM a lansat o ofertă specială pentru călătorii dus-întors către Praga şi Sofia, cu preţuri începând de la 199 euro, informează operatorul aerian naţional.

Oferta vizează biletele de avion pentru cele două capitale europene achiziţionate în perioada 2-4 august 2024, cu perioada de călătorie 1 noiembrie – 10 decembrie 2024 (data ultimului retur) şi include un bagaj de mână de 8 kg şi un bagaj de cală.

Potrivit TAROM, în preţ sunt incluse toate taxele

Citește și: TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Care sunt motivele anulării

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi, în limita locurilor disponibile.

TAROM a precizat că check-in-ul este gratuit

Ofertă la TAROM

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share, scrie Agerpres.

Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Vezi și: Cum încearcă TAROM să scape de plata despăgubirilor pentru zborurile anulate din cauza grevei piloţilor. Compania susţine că din 600 de cereri, 90% sunt incomplete