- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Prețuri incredibile la Skala Beach din Thassos! Nu oricine își mai permite un concediu în Grecia: „Sunteți burghezi bine de tot dacă dacă dați banii ăștia”

10 Jul, 09:01 • Alexe Raluca
Skala Beach din Thassos este una dintre plajele preferate de turiștii care aleg să își petreacă vacanța în Grecia. Ca să afle cât mai multă lume despre facilitățile de relaxare, dar și despre prețurile de aic, un tânăr a încărcat pe internet mai multe imagini cu meniurile.

Skala Beach din Thassos se află printre preferințele turiștilor care aleg Grecia ca loc de petrecere a timpului liber. Este o plajă unică aici, iar cine vine în Thassos va avea cu siguranță parte nu doar de relaxare, ci și de o priveliște desprinsă din poveștile vechi elene.

Citește și: Românii pleacă în concedii la Eforie sau Mamaia chiar dacă prețurile au crescut în 2024. Cazarea pe litoralul românesc, mai scumpă decât în Thassos

Prețuri incredibile la Skala Beach din Thassos

Insula Thassos le oferă turiștilor o experiență inedită: nisipul fin, vegetația bogată și priveliștea superbă le oferă acestora cadrul perfect de relaxare. Pentru a-i pune și pe alții posibili turiști în temă în ceea ce privește prețurile de pe Skala Beach, un tânăr a încărcat într-un grup de Facebook meniul care se regăsește pe plaja Scala. Costurile prezentate au stârnit diverse reacții, unii fiind stupefiați de acestea, în timp ce alții chiar le consideră echitabile.

O salată costă între 12 și 13 euro, iar un mic-dejun costă între 10 și 14 euro. Prețul unui sandwich pornește de la 9 euro, adică circa 45 de lei, dar același produs poate să ajungă să coste și 18 euro, adică în jur de 90 de lei. Prețul unui vin alb variază între 30 și 85 de euro iar un cocktail ajunge să coste și 12 euro. Prețul unei beri pornește de la 6.50 euro și ajunge până la 9 euro. Prețul unei cafele variază între 4 și 8 euro, iar un suc costă între 4,50 și 7 euro. Internauții au avut reacții care mai de care.

„O clatită 55 de lei, o omletă 60 de lei. Sunteți burghezi bine de tot dacă dați banii ăștia 🙂 mai ziceți că e scump la noi, dar s-au balcanizat și grecii ăștia bine tot, cel puțin pe prețuri. Sunt minim duble ca la noi”, a punctat un utilizator pe Forum Thassos – Facebook.

„Super. Sunt destul de mici. Dacă ar crește, sigur clienții sunt mai multi și rezervările se fac cu trei zile înainte. Oricum, apa este aceeași cu cea din Golden Beach, unde prețul este de 10 euro pe set. Zic doar. Dar aici la La Skala, mă scuzați pe mine”, „Decente, nu mi se par scumpe”, „Foarte mari”, „Bag la apă minerală până fac broaște-n burtă”, „Nu mai e Grecia ce a fost. Prețuri mult mai mari ca la noi. Doar peisajul bate litoralul nostru”, „Enorme, zici că ești în Ibiza”, „E japcă mare în Thasoss anul ăsta, pe unde pui piciorul pe plajă s-au obișnuit să ceară 50 euro consumație minimă, pe niște șezlonguri de toată jena. La Skala măcar a meritat 50 euro consumația. Dar până și în Skala Potamia au fițe din astea”, „Inflația, prețul războiului îl plătim tot noi. Asta nu e nimic în comparație cu ce vine în 2-3 ani”, se mai arată în comentarii.

Citește și: Prețuri exorbitante pe o plajă foarte cunoscută din Thassos. Cât plătesc românii pentru a închiria o umbrelă cu două șezlonguri în 2024