- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Stațiunea care a pus pe jar Tik Tok-ul! Costă doar 30 de euro să ajungi în „Maldive de Europa”

07 Jul, 10:57 • Fundeanu Madalina
Stațiunea din Europa care seamănă cu Maldive. Turiștii români au luat-o cu asalt în această vară!
Stațiunea care a pus pe jar Tik Tok-ul! Costă doar 30 de euro să ajungi în „Maldive de Europa”

Românii au uitat de Grecia sau Bulgaria! Acum, turiștii sunt atrași de o altă stațiune de vacanță care face furori pe internet. Cunoscută și ca „Maldive de Europa”, locația oferă plaje exotice, dar și peisaje superbe. Această destinație este faimoasă pe TikTok, acolo unde internauții împărtășesc imagini surprinse în concediul lor. În plus, potrivit site-urilor de specialitate, biletele de avion pornesc de la 30 de euro, conform Cancan.ro.

Suntem în plin sezon estival, iar mulți români și-au planificat deja vacanțele pentru vara anului 2024. În timp ce multe persoame preferă să se bucure de litoralul românesc, altele aleg să meargă peste hotare pentru a se bucura de experiențe de neuitat. În ultima vreme, o stațiune din Europa a devenit cunoscută datorită asemănării izbitoare cu Maldive.

Stațiunea din Europa care seamănă cu Maldive. Turiștii români au luat-o cu asalt în această vară!

În ultimii ani, Albania s-a transformat o destinație de vacanță foarte populară, iar printre cele mai frumoase locuri pe care turiștii le pot vizita în această țară este Ksamil. Această stațiune fabuloasă seamănă foarte mult cu Maldive. Așadar, vizitatorii se pot bucura de apa turcoaz, de plajele fabuloase și de peisajele de basm.

Citește și: Cele mai fascinante destinații din Europa, în 2024. Orașele pe care nu trebuie să le ratezi anul acesta

stațiunea Ksamil, Albania
stațiunea Ksamil, Albania

Albania este la distanță de 900 de kilometri de România, iar românii pot ajunge acolo ușor cu mașina, parcurgând un drum de cel mult 12 ore. În plus, turiștii au și opțiunea de a merge cu avionul. Zborul durează o oră și 20 de minute, iar prețurile nu sunt deloc mari.

Persoanele care își doresc să se bucure de această locație de poveste pot găsi și oferte astfel încât să plătească doar 30 de euro pentru un bilet de avion. Totodată, turiștii nu trebuie să scoată prea mult din buzunar nici în ceea ce privește cazarea.

De exemplu, trei nopți de cazare la un hotel din Ksamil au un preț cuprins între 500 și 1000 de lei. În plus, turiștii pot opta pentru închirierea unui apartament de patru persoane, iar în acest caz prețul este de 1.000 de lei, potrivit site-urilor de profil.

Important de menționat este că, în această stațiune, regimul de cazare all inclusive nu prea există. Pe de altă parte, puteți găsi multiple variante de a lua masa la restaurantele din zonă. Multe dintre localuri servesc pește și fructe proaspete.

În afară de cazare și mâncare, românii vor descoperi în Ksamil peisaje la fel de frumoase ca în Maldive. Cei care vor să viziteze această stațiune nu trebuie să rateze superbele plaje, precum Plaja Ksamil, Plaja Paradise sau Plaja Lori.

Vezi și: Cât costă să stai la cele mai scumpe hoteluri din Dubai în 2024? Prețurile „piperate” din Orașul de Aur