- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Țara în care poți trăi bine cu doar 500 de euro pe lună. Este una dintre destinațiile preferate de vacanță ale românilor! 

04 Jun, 09:19 • Fundeanu Madalina
Într-o țară foarte apropiată de România puteți duce o viață lipsită de griji cu doar 2.000 de lei pe lună! Este una dintre destinațiile iubite de români.
Țara în care poți trăi bine cu doar 500 de euro pe lună. Este una dintre destinațiile preferate de vacanță ale românilor! 

Deși costul vieții este într-o continuă creștere în mai multe țări, iar ideea de a trăi confortabil cu un buget redus pare imposibilă, există o țară apropiată de noi, care se numără printre destinațiile preferate de români și unde poți trăi foarte bine cu puțin peste 2.000 de lei pe lună, echivalentul a 500 de euro. Mai exact, este vorba de Turcia, conform Playtech.ro.

Ce oportunități de trai poți avea în Turcia, țara care se numără printre destinațiile favorite ale românilor

Turcia este faimoasă pentru atracțiile turistice spectaculoase, dar și pentru costul de trai accesibil. Dacă ai un venit lunar de aproape 2.500 de lei, poți duce o viață lipsită de griji. De asemenea, aici ai parte de un sistem de sănătate bine dezvoltat și de o mulțime de oportunități educaționale excelente.

Piața muncii și economia, în ascensiune

Economia Turciei se dezvoltă în permanență, oferind diverse oportunități de muncă și investiții cetățenilor. Salariul mediu în Turcia este de aproape 7.830 TRY (230 de euro) lunar. Printre beneficiile angajaților se numără și indemnizații, servicii medicale și transport. Având un cost de trai scăzut și o economie în ascensiune, Turcia se numără printre destinațiile ideale pentru cei care caută un trai accesibil.

Ai mai putea fi interesat și de: Creta, noua destinație favorită de vacanță a românilor. Insula va fi luată cu asalt de peste 100.000 de turiști din țara noastră

Destinații cu un cost de trai scăzut. Turcia
Destinații cu un cost de trai scăzut. Turcia

Atracțiile turistice și calitatea vieții

În afară de avantajele economice, Turcia este cunoscută pentru cultura bogată, artă, gastronomie și peisaje care îți taie răsuflarea. Această țară incredibilă este una dintre cele mai apreciate destinații turistice din lume, cu 56,7 milioane de turiști internaționali în 2023. De la plajele cu nisip fin până la orașele istorice și locurile de pelerinaj, Turcia oferă o calitate a vieții ridicată și o experiență de neuitat pentru cei care o vizitează.

Așadar, dacă vă doriți să locuiți într-un loc frumos și accesibil din punct de vedere financiar, Turcia este varianta ideală. Cu un cost de trai de doar 450 de euro – 2.500 de lei pe lună, acest loc pune la dispoziția oamenilor o combinație inedită de oportunități economice, culturale și turistice.

Vezi mai multe știri: Românii care riscă să nu mai ajungă în vacanță în 2024. Semnal de alarmă pentru turiștii care merg într-o destinație foarte cunoscută din Europa