- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Top trei cele mai bune oferte pentru vacanțe. Începutul lunii septembrie, o nouă oportunitate pentru a călători mai ieftin

20 Aug, 11:09 • Cornel Ghimeșan
Top trei cele mai interesante oferte pentru vacanțe. Dacă vrei să știi unde ți-ai putea petrece concediul la un preț accesibil, dar și într-o zonă frumoasă, rămâi aici și află cele mai iubite destinații de către români.
Top trei cele mai bune oferte pentru vacanțe. Începutul lunii septembrie, o nouă oportunitate pentru a călători mai ieftin

Încă nu ai fost în vacanță în acest an sau mai vrei încă una înainte să treacă sezonul cald? Îți prezentăm trei oferte care sigur te vor lăsa impresionat.

Te-ar putea interesa și Românii nu se pot abține să nu meargă în vacanțe! Sumele incredibile pe care le-au cheltuit în primele 6 luni

Este destul de complicat să îți planifici o vacanță pe ultima sută de metri, mai ales pentru că apar multe oferte și pentru că, cel mai probabil, nu știi ce să alegi.

Top trei cele mai frumoase și ieftine destinații pentru vacanță

Deci, dacă îți dorești o vacanță de buget, aproape de România, variantele sunt numeroase, iar cu câteva sute de euro poți merge împreună cu partenerul sau partenera în vacanță în multe destinații, cum ar fi Turcia, Grecia sau Tunisia.

Ofertele pentru Turcia și Tunisia sunt de departe cele mai interesante, pentru că sunt atât de multe încât nu știi ce să alegi prima oară, conform Momondo.ro.

Ți-am pregătit cele mai accesibile prețuri pentru cele mai frumoase destinații.

Tunisia – 299 euro de persoană, 4 stele, all-inclusive pentru 7 zile

Pe Hello Holidays există o ofertă destul de interesantă către Tunisia, la Thalassa Sousse Aquapark, cu plecare din 10 septembrie.

Dintre vacanțele ieftine și în destinații apropiate am găsit câteva oferte interesante la Paralela 45, Hello Holidays și DerTour.

Astfel, pachetul pentru această dată de plecare este 299 de persoană pentru cazare la 4 stele și meniu all-inclusive!

Biletele dus și întors, transferul de la aeroport la hotel și înapoi sunt incluse, la fel ca asistența turistică. Atenție. Pllecarea este din Craiova!

Turcia – Antalya – 432 euro de persoană 7 nopți la Grand Hotel Derin

Cea mai mică ofertă ca preț de la Paralela 45 este pentru Turcia, mai exact pentru regiunea Antalyei, la Grand Hotel Derin, din Kemer, pe malul mării, un hotel de 4 stele.

Desigur, nu se numără printre cele mai frumoase pe care le poți găsi în Turcia, însă are acces la plajă, așa că s-ar putea să fie tot ce vă trebuie, dacă vreți doar un loc în care să vă bucurați de o baie și de briza mării.

Oferta Paralela 45 începe de la 423 euro de persoană, cu plecare din 14 septembrie, pentru o vacanță cu 7 nopți de cazare, în care sunt incluse biletele de avion, dus și întors, cu 1 bagaj la cală și 1 bagaj de cabină de persoană, taxele de aeroport, transportul e la aeroport la hotel și înapoi, iar la hotel mesele incluse s-ar putea să varieze în funcție de oferta pe care o stabiliți ca fiind finală cu agenția de turism. Deci, ce să vrei mai mult?

Grecia, Creta – 7 nopți, 4 stele, all inclusive – 573 de euro de persoană

Pe Der Tour există o ofertă de cazare la 4 stele, meniu all inclusive, cu plecare din 4 septembrie, din București, cu cazare pe 7 nopți, în Creta, de la 573 de euro de persoană.

Cazarea este la Eri Beach, în Hersonissos, care include și un parc acvatic, este perfect pentru familii cu copii, hotelul are vedere către mare, iar plaja este aproape. Un alt aspect interesant este că veți găsi șezlonguri și umbrele gratuite pe plajă. Deci, totul perfect!

Citește și Vacanțe pe cont propriu?

De altfel, una dintre cele mai atractive oferte pe care le poți găsi, cel puțin pentru Grecia în această perioadă.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult