- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Visul elvețian poate fi trăit cu 200 de euro la Geneva. Cât costă în total o călătorie all inclusive în 2024

18 May, 23:10 • Fundeanu Madalina
Vacanță în Elveția în 2024. Cât te costă o noapte de cazare în Geneva, unul dintre cele mai scumpe orașe din Europa!
Visul elvețian poate fi trăit cu 200 de euro la Geneva. Cât costă în total o călătorie all inclusive în 2024

Geneva este unul dintre cele mai scumpe orașe din Europa, dar și printre cele mai apreciate de turiști, datorită peisajelor spectaculoase. Indiferent de anotimp, cei care aleg această destinație de vacanță se pot bucura din plin de experiență. În ciuda faptului că țara este cunoscută pentru prețurile sale ridicate, românii care vin aici în luna iunie au ocazia să trăiască visul elvețian fără a scoate neapărat din buzunare o avere prea mare.

Cât te costă o noapte de cazare în Geneva, Elveția

Conform ofertelor de pe platforma Booking.com, o noapte de cazare la unul dintre cele mai bune hoteluri pornește de la 400 de euro. Hotelul Longemalle se află la doar 3 minute de mers pe jos de centrul orașului și implicit de Lacul Geneva, unul dintre cele mai vizitate locuri.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, mobilier de epocă, TV LED HD și WiFi gratuit. Micul dejun de tip bufet poate fi savurat în sala de mese a hotelului, pe terasă sau chiar în camera de hotel. Restaurantul este deschis zilnic între orele 12:00 și 22:00.

Hotelul Longemalle din Geneva
Hotelul Longemalle din Geneva

O altă variantă, mai accesibilă, este Hotelul N’vY Manotel. Prețurile aici pornesc de la 230 de euro pe noapte. Acest hotel a fost renovat în anul 2012 și se află la doar 300 de metri de malul lacului Geneva, la doar câțiva pași de gară şi la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului.

Camerele sunt elegante și sunt dotate cu TV HD cu ecran plat, sistem Hi-Fi, priză multimedia, iluminare ambientală și acces gratuit la internet prin cablu și Wi-Fi. Hotelul dispune și de un bar care oferă o gamă largă de cocktailuri sofisticate clienților, dar și mâncare gustoasă. Copiii mai mici de 12 ani beneficiază de mic dejun gratuit, dacă părinții rezervă micul dejun la hotel.

Ai mai putea citi și: Cât costă produsele de bază într-un supermarket din Elveția. Prețul unui kilogram de pui este de 72 de lei

Hotelul N’vY Manotel
Hotelul N’vY Manotel

Una dintre cele mai ieftine opțiuni este hotelul Nash Airport, unde prețurile pornesc de la 110 euro pe noapte. Acesta se află în Cointrin, mai exact la 10 minute de mers cu maşina de centrul orașului Geneva. Facilitățile puse la dispoziția clienților care îi calcă pragul includ WiFi gratuit în toate camerele și zonele publice, un colț de afaceri, o saună și o sală de fitness care poate fi folosită complet gratuit.

Partea cea mai bună este că, deși se află mai departe de centru, oaspeții primesc la sosire un card pe care îl pot folosi pentru a călători gratuit cu toate mijloacele de transport public din Geneva, pe întreaga durată a sejurului.

hotelul Nash Airport
hotelul Nash Airport

Prețul biletelor de avion

În ceea ce privește prețul biletelor de avion, acestea variază în funcție de perioada exactă și numărul de zile petrecut în Geneva. Pentru perioada 1-15 iunie, prețul unui bilet dus-întors pe Vola.ro, de la București, fără escală, pornește de la 200 de euro.

zbor București - Geneva
zbor București – Geneva

Puteți găsi și zboruri sub 200 de euro, în perioada 10-16 iunie, pe platforma Booking. Prețurile pornesc de la 165 de euro, zborurile sunt cu escală, iar tariful se aplică pentru un singur adult.

zboruri București - Geneva
zboruri București – Geneva

Vezi mai multe știri: Bilete de avion către Londra cu 600 de lei. Cât costă să vizitezi cele mai importante orașe din Marea Britanie